Nytårsaften

Forretter:

VÆLG 1 FORRET

-Tunmousse pyntet med citron, rejer, æg og dressing.

-Hønsesalat på salatbund

-Torskeanretning på fad med æg, rejer, asparges og dressing.

-Røget laks med ½ æg, rejer og dressing.

Alle forretter serveres med hjemmebagte flutes.

 

Hovedretter:

VÆLG 1 SLAGS KØD, KARTOFFEL, SAUCE OG GRØNT

-Chili/rødvins mar. Hereford oksefilet, kalveculotte, mar. kalkunbryst eller fyldt svinemørbrad.

-Små krydderkartofler, flødekartofler, pesto kartofler eller purløg/sesam kartofler.

-Pebersauce, bearnaisesauce, whiskysauce eller svampesauce.

-Bønnesalat, broccolisalat, tomatsalat med feta, rødkålssalat eller blandet grøn salat.

 

Desserter:

VÆLG 1 DESSERT

-Jordbærmoussekage

-Chokoladekage med mandel/skovbær

-Karamel bavarois

-Nytårs is med rom, chokolade, hasselnødder og cocktailbær

 

Vælg en forret, hovedret og dessert

Pris pr. kuvert 249 kr.

(Min. 2 personer)

 

 

LUKSUS NYTÅRSMENU

Røget laks og tigerrejer på salatbund, pyntet med rejer og asparges, hertil dressing og flutes. 

Black garlic mar. engelsk bøf af oksemørbrad med petit kartofler, svampesauce, bønner i baconsvøb, bl. grøn salat og flutes. 

Nytårs is med rom, chokolade, hasselnødder og cocktailbær

Pris pr. kuvert 299 kr. (min. 2 kuverter) 

 

 

Tilkøb til nytåsamenuen

-Håndmadder 13,00 kr.

-Smørrebrød, Uspecificeret 27,00 kr. pr. stk., Specificeret 30,00 pr. stk.

-Stor pålægsbund 12 – 14 pers. 500,00 kr.

 Forret og dessert er klar til servering - man varmer selv hovedretten 

 

Alle hovedretter udleveres tydeligt mærket med stegeanvisninger

Ved 3 personer og derunder serveres oksekødet som bøffer.

Vælges der is som dessert anbefales det at medbringe køletaske ved afhentning.

 

Maden skal afhentes i Vemb, senest kl. 14.00 

Menuerne gælder kun den 31/12-20

 

Sidste mulighed for bestilling er d. 28/12-20

VÆLG 1 SLAGS KØD, KARTOFFEL, SAUCE OG GRØNT

-Chili/rødvins mar. Hereford oksefilet, kalveculotte, mar. kalkunbryst eller fyldt svinemørbrad.

-Små krydderkartofler, flødekartofler, pesto kartofler eller purløg/sesam kartofler.

-Pebersauce, bearnaisesauce, whiskysauce eller svampesauce.

-Bønnesalat, broccolisalat, tomatsalat med feta, rødkålssalat eller blandet grøn salat.