Nytårsaften

Forretter:

VÆLG 1 FORRET

-Tunmousse pyntet med citron, rejer, æg og dressing.

-Røget dyrekølle med spinatterrin.

-Torskeanretning på fad, med æg, rejer, asparges og dressing.

-Caviartmousse pyntet med æg, rejer, asparges og dressing.

Alle forretter serveres med hjemmebagte flutes.

 

Hovedretter:

VÆLG 1 SLAGS KØD, KARTOFFEL, SAUCE OG GRØNT

-Black garlic mar. Hereford oksefilet, kalveculotte, mar. kalkunbryst eller fyldt svinemørbrad

-Små krydderkartofler, flødekartofler, pesto kartofler eller petitkartofler.

-Pebersauce, bearnaisesauce, whiskysauce eller svampesauce.

-Bønnesalat, broccolisalat, tomatsalat med feta, rødkålssalat eller blandet grøn salat.

 

Desserter:

VÆLG 1 DESSERT

-Jordbærmoussekage

-Chokoladekage med mandel/skovbær

-Chokolademousse

-Bountyis

 

Vælg en forret, hovedret og dessert

Pris pr. kuvert 249 kr.

(Min. 2 personer)

 

LUKSUS NYTÅRSMENU

-Hjemmelavet lakseroulade med flødeost på salatbund, med rejer, asparges dressing og flutes. 

-Engelskbøf af oksemørbrad, med gourmettoppe, svampesauce, bønnesalat og flutes.

-Chokoladekage med mandel/skovbær

Pris pr. kuvert 299 kr. (min. 2 kuverter)

 

Tilkøb til nytåsamenuen

-Ostefad med 3 slags spændende oste, frugt, kiks og snacks.  Pris Pr. Person 55kr. 

-Klarsuppe med urter, kød og melboller, hertil flutes. Pris pr. Person 30 kr. 

-Smørrebrød, Uspecificeret 26 kr. pr. stk., Specificeret 29 pr. stk.

-Stor pålægsbund 12 – 14 pers. 500 kr.

 

Forret og dessert er klar til servering - man varmer selv hovedretten

Alle hovedretter udleveres tydeligt mærket med stegeanvisninger

Ved 3 personer og derunder serveres oksekødet som bøffer.

 

Maden skal afhentes i Vemb, senest kl. 14.00

Menuerne gælder kun den 31/12-19

Sidste mulighed for bestilling er d. 28/12-19