Månedensmenu Marts/ April

Marts

Caviartrand på salatbund pyntet med asparges, rejer, dressing og flutes

 

Hvidløgs marineret svinekam med små krydderkartofler, sauce,
blandet grøn salat, dressing og hjemmebagt flutes

Jordbærmoussekage

2 retter 149,-

3 retter 179,-

Påskefrokost

Hvide sild hertil hjemmelavet karrysalat

½ æg pyntet med rejer

Paneret fiskefilet hertil remoulade og citronbåde

4 slags pålæg med tilhørende pynt og salater

Lun leverpostej med champignon og bacon

Frugtsalat

Pr. kuv. 129,- (incl. Brød og smør)

 

Påskemenu 

Vælg 1 forret:

Tunmousse med citron, rejer, æg, dressing og flutes

Kyllingesalat med ananas Hertil flutes

Vælg 1 x kød:

Lammekølle

Oksefilet

Tilbehør:

Petitkartofler, svampesauce, bagte rodfrugter, bl. grøn salat med dressing og hjemmebagt flutes

Dessert:

Mandelkage med jordbærcreme

Pr. kuv. 2 retter 149,- / 3 retter 175,-

Ring og bestil på 97481622.
info@vemb-slagterforretning.dk