April

 April

Påskefrokost

Hvide sild hertil hjemmelavet karrysalat

½ æg pyntet med rejer

Paneret fiskefilet hertil remoulade og citronbåde

4 slags pålæg med tilhørende pynt og salater

Lun leverpostej med champignon og bacon

Frugtsalat

Incl. brød og smør

129,- 

Min 6 pers.

Påskemenu

Vælg 1 forret:

Caviartmousse pyntet med citron, rejer, æg, dressing og flutes

Hønsesalat med ananas hertil flutes

Vælg 1 slags kød

Lammekølle eller oksefilet

Tilbehør:

Petitkartofler, svampesauce, bagte rodfrugter,

blandet grøn salat, dressing og flutes

Dessert

Mandelkage med jordbærcreme

2 retter 149,- / 3 retter 175,-

Min 6 pers.

 

info@vemb-slagterforretning.dk

97481622